Ο ΤΟΠΟΣ
Ο ΤΟΠΟΣ
Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το Minoa Palace εξασφαλίζει την ευεξία σας, ενισχύοντας τη γαστρονομική σας εμπειρία με παραδοσιακές Κρητικές συνταγές υψηλής-διατροφικής αξίας, όπως του κρητικού ντάκου που φυλακίζει τα αρώματα και τις γεύσεις της Κρήτης σε ένα εξαιρετικό μείγμα από κριθαρένια παξιμάδια, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ντομάτες, ξινή μυζήθρα, ρίγανη και θαλασσινό αλάτι. Εκτός από τις ευεργετικές της ιδιότητες, η κρητική κουζίνα φημίζεται και για τις ιδιαίτερες γεύσεις της που μπορούν να αποδοθούν στα φρέσκα ντόπια βότανα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συνταγές όπως για παράδειγμα, η ρίγανη, το φασκόμηλο και ο δίκταμος που ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους αρώματα, τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και την υψηλή διατροφική τους αξία. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε κορυφαίες προτάσεις της Κρητικής γαστρονομίας, να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας.

Από την Κρητική φύση στο πιάτο σας

Το Minoa Palace Resort καλωσορίζει τους επισκέπτες να γνωρίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες της Κρητικής κουζίνας φέρνοντας τη φύση στο πιάτο τους. Κάθε εξαιρετική συνταγή και κάθε γεύμα παρασκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοκομμένα φρούτα, χόρτα και λαχανικά από τους οργανικούς κήπους του ξενοδοχείου καθώς και τοπικά προϊόντα. Αφήστε μας να διεγείρουμε τους γευστικούς σας κάλυκες με μια αυθεντική κρητική σαλάτα ή ντάκο, γεμιστά αμπελόφυλλα ή σαλιγκάρια, δοκιμάστε τη γίδα με χόρτα, τις σουπιές και το χοιρινό με σέλινο και κλείστε με μια γλυκιά νότα από καλιτσούνια απολαμβάνοντας πάντα ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κρητική γή.

Ο Αυθεντικός Τρόπος Ζωής στην Κρήτη

Ο ζωηρός χαρακτήρας και η λεβέντικη ψυχή της Κρήτης είναι εμφανής στο Minoa Palace Resort & Spa. Τα μενού, οι μπουφέδες και τα πιάτα, καθώς και τα εστιατόρια αλλά και καφέ του ξενοδοχείου ιδιαίτερα το παραδοσιακό καφενείο «Καφενείον» σας προσφέρουν μια γεύση από τoν αυθεντικό τρόπο ζωής στην Κρήτη. Απολαύστε έναν ελληνικό καφέ με τοπικά κεράσματα όπως σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες και γλυκά του κουταλιού ενώ περιβάλλεστε από τους καταπράσινους κήπους και τα αμπέλια και συνεχίστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας σαν ντόπιος με μια παγωμένη μπύρα ή τσικουδιά. Το άρωμα του ελληνικού καφέ μαζί με την κλασσική παραδοσιακή φιγούρα του σερβιτόρου σίγουρα θα σας παρασύρουν σε μια άλλη εποχή που σας προσκαλεί να βιώσετε τη φιλοξενία όπως τότε.

Minoa Palace Minoa Palace https://www.minoapalace.gr/wp-content/themes/mip003/assets/img/logo-scroll.png
Platanias Chania Crete Greece 73014 302821036500 info@minoapalace.gr